Odd’s kommentarer fra nulløpet22.08.23

Gunnar og Turid, kveldens arrangør

DAMEDOMINANS I TIDENES NULLSKRED.

Nulløpsarrangørenes nestorektepar Turid og Gunnar Kvifte måtte forlate sin «hjemmebane» i Schjongslunden på grunn av Hans’ ugjestmilde opptreden, og

innbød i velkjente og tørre løyper på Eggemoen. Med 76 deltagere og 11 nuller må en vel ha lov til å ta i bruk «skred» som dekkende, ihvertfall når prosentregninga dras fram på kalkulatoren. Dagens ekteskapsdobbel sørget Brit og Terje Sandli for. Den andre på rappen for Brit som dermed er helt oppe i ryggen på Karl Hermod Aarøen med sin 54. og styrket posisjon på «Dronningtoppen». Terje må innse at det er god luke opp til madammen, men 46 er et respektabelt antall uansett. Det samme kan sies om Torill Munkeruds 43. Den 31. stemplet Brit Olaug Monserud inn til i sin lange fartstid, og Turid Kvifte er nå på brinken til krus med sin 29.,Grethe Tørrisplass kunne feire et kvart hundre som bekrefter at hun har noen år i «bransjen». Per Stubbraaten var den eneste i guttas langløype som løp inn til «blink», hans 22., mens Grethe Karin Hansen noterte sin 14. Krusutmerkelse blir det på Runa Olberg med dusinet fullt. Kari Rustad gjennomførte langløypa prikkfritt, hennes andre null, Lena Sollie gjennomførte også langløypa på «idealtid» og ønskes velkommen i den eksklusive nullklubben og bronsemerke. En omkamp i cupen på Eggemoen der Kirsten Bakken er klar for kvartfinale trekningen. Kommende tirsdager går ferden til den tidligere pistolbanen påHelgelandsmoen der Tyrifjordpensjonistene har hånd om arrangementet.