Null-løps ferskt

Andre del av null-løps sesongen er snart i gang igjen. Odd kommer med noen betraktinger rundt dette. Se nedenfor.

NULLØPSSESONGEN I GANG IGJEN.

 

Kommende tirsdag, med august på kalenderbladet, starter «høstjakta» for nulløperne med «fellingstillatelse» på  smultringtall fram til 10.oktober. Høstsesongen settes i gang på den nordre delen av Eggemoen/Samsmoen, nærmere Statoilstasjonen der Jevnaker LFL med Svein Gruer i spissen har hånd om arrangementet. Kjenner vi nulløperne rett setter de pris på å komme i fast tirsdagsrutine igjen etter at det 13. og siste løpet før ferien ble avviklet 30.juni. Mange vil nok også finpusse formen for en eller annen etappe i den nær forestående Ringeriksmaraton. Konkurranseaspektet er også en viktig del av nulløpsvirksomheten, og jakten på de gjeveste trofeer er en god motivasjonsfaktor for å få med seg så mange løp som mulig, som kan gi så lave tall som mulig. De 10 beste løpene av 13 avviklede før sommerferien har følgende resultatrekkefølge i tetbildet i de forskjellige klassene:

Damer, lang løype.

Berit Hvinden Dahl  27, Venke Nyhus 29, Torunn Mathisen 38.

Herrer, lang løype.

Reidar Olsen 22, Tage Hybertsen 27, Øystein Ringnes 28, Olav Relling 28 .

Damer, kort løype.

Tove Stensrud 14, Liv Gjerdingen 22, Brit Sandlie 25.

Herrer, kort løype.

Stein Bøhmer 24, Odd Edvardsen 26, Gunnar Kvifte 29.

Barn.

Jonas S. Solberg 54, Nina B. Karlsen 57, Tuva Sandli 141.

 

Med 11 løp igjen kan mye skje, så her er det bare å ta ett løp av gangen å håpe på at de såkalte marginene viser mer «stang inn enn stang ut».