Odd’s kommentarer fra løp nr. 14

DAMENES AFTEN I HØSTENS FØRSTE LØP !

To damer med veldig lang fartstid, Eva Gulbrandsen og Brit Sandlie  var kun to av tre som traff på nullen i høstsesongens første nulløp på Furumoen på den nordre delen av Eggemoen. Dermed kan vi si at de hadde marginene på sin side, for det var nemlig 17 som kunne vende hjem med 1-tall i protokollen. Eva Gulbrandsens første for året betyr at hun nå er oppe på siden av Astrid Kristensen på «Dronninghaugen», der begge har 42, mens Brit Sandlie, som fikk sesongens fjerde smultringtall, puster de forannevnte i nakken med sin 41. Den tredje nullen blant 102 startende i tirsdagens løp var Ingrid Gulbrandsen med sin 11. En værmelding av det tvilsomme slaget holdt muligens noen borte fra høstens åpningsløp, men som man også tidligere har opplevd på regntunge tirsdager så har det gjerne vært opphold rundt kl.18.30. Hvem som regulerer den stoppekrana kan man saktens spørre seg. Vi håper Gerd og Arne Røine får en tørrlagt kveld kommende tirsdag når de står som arrangør på sitt løpsområde som ble lansert i fjor litt lenger inn på Eggemoen.