Odd’s kommentarer fra løp nr. 9 den 14/6-22

Hensmoen 14.06.22

TRE NULLER PÅ HENSMOEN 14.6.

87 på startstreken under fine vær- og temperaturforhold i sesongens første Hensmoenvisitt. Dagens smultringtall trillet inn i ei forholdsvis lang kortløype der Karl Munkerud nå kan skilte med hele 52 fulltreffere. Det tilsier jo at denne veteranen hører hjemme i kategorien “lang fartstid”. De to andre som stemplet det gromme tallet var Haldis Roskifte med sin 4. og Hans Erik Dahl med sin 3. Til de som skulle være spente på om Knut Olberg skulle hente sin femte på rappen må vi si at han sånn halvveis lykkes i det, med den forskjellen at denne gang var det et 1-tall foran.

Neste tirsdag er det Kilemoen som er arenaen der også tredje runde i cupen skal avvikles. Skal vi anta at Knut Olberg mot Gunnar Kvifte kan bli et spennende toppoppgjør, der vi ellers ser at trekningen ikke har gitt tette familieoppgjør. Eventuelle uavgjorte vil altså bety langreist omkamp i Kråkvika.