Odd’s kommentarer fra løp nr. 10

Kilemoen 21.06.22

FORVIKLINGAR PÅ KILEMOEN GA NULL RESULTAT OG UTSATT CUPRUNDE !

En svikt i startprosedyren skapte kaotiske resultattilstander på Kilemoen. Dermed ble konsekvensen at løpet ble kansellert og den oppsatte 3.runde i cupen flyttes til første løp etter ferien, 26. Juli. De nær hundre frammøtte får selvsagt registrert dokumentert deltakelse i ei “fiktiv” resultatliste, der alle fikk samme tid som “vinneren”, omtrent som de store hovedfelt i sykkelløp. Det bekrefter bare hvor viktig det er å få sendt startfeltet på sekundet riktig i vei. Et uhell som også satte sin demper på kvelden var Oddvar Larsens fall tidlig i løpet. Nestor i særklasse var ved full bevissthet og ble tatt hånd om umiddelbart, men med sterke skuldersmerter ble han liggende og ambulanse ble rekvirert. Det viste seg at skulderen var ute av ledd, og en samtale med Oddvar i dag bekrefter at dette gikk bra, og at han regner seg klar for Kråkvika neste tirsdag. Det håper vi, for her har superveteranen vært “bankers” i alle år. Selvsagt håper vi at så mange som mulig tar turen til idylliske Kråkvika, og Berthas sørger for smultringer til kaffekoppen. Så er det dette med været da – vi håper det beste !