Odd’s kommentarer fra løp nr. 8

Kari og Runa gleder seg til kveldens nulløp

RUNA OG KNUT MED “DAGENS DOBBEL”.

EVA’s 50. UTLIGNER “DRONNINGTOPPEN”.

Det var nok av muligheter for slående overskrifter i tirsdagens løp på Hvervenmoen. At Knut Olberg kan gratuleres med sin fjerde fulltreffer på rappen er jo verd sin “Headline” alene, men når også fru Runa stempler smultringtall, så går vi gjerne Norsk Tipping i næringa og kaller det “dagens dobbel”. Dette var Knut’s 34. Hans fjerde på rad føyer seg nok inn i den historiske rekordboka. Tre på rad er registrert tidligere, blant annet da Gunnar Kvifte i 2016 satte sin fantastiske rekord med 8 nuller . Runa oppnådde karrierens 11. Og er dermed på brinken til krusutmerkelse. En fortjent overskrift også til Eva Gulbrandsen som entrer den eksklusive forsamlingen med 50 fulltreffere og dermed plasserer seg ved siden av Brit Sandlie på “Dronningtoppen”. Disse to “Dronningene” har jo fartstid siden”tidenes morgen”. Nestor i særklasse, Sverre Thune, imponerer stadig, og kunne stemple karrierens 33. “blink”. Torkil Myrvold kunne markere et kvart hundre i sitt regnskap, Eilert Johnsrud må også sies å være i «flytsonen» med sin 13., etter nylig krusutmerkelse for dusinet fullt. Når vi også får med at Gunvor Bollingmo får sølvmerke for sin femte null så er samlingen av Hvervenmoens «Happy wanderers» komplett.Det ble også utkjempet to omkamper i cupen. Det skulle vise seg at 7-tallene til Gunnar Kvifte og Karl Munkerud skulle holde til videre avansement idet både Liv Gjerdingen og Jonn Olav Eriksen med sine tosifra tall må finne seg i exit etter sterke tall i det første forsøket. 90 var møtt opp, den noe usikre værmeldingen til tross. Nå ble en da heller ikke helt forskånet fra dråpene fra oven like etter at startsignalet hadde gått, men det var langt i fra snakk om skybrudd. Ikke verre enn at de som hadde valgt et lett antrekk «sto han av». Vidar Skjeggerud hadde funnet fram til greie løpetraseer i det området som fortsatt har skaulig atmosfære å by på. Neste tirsdag går det i hvert fall til skogs, for da er det årets første visitt til kjente trakter på Hensmoen. Da vil også trekningen for 3.runde i cupen være kunngjort.