Odd’s kommentarer fra løp nr. 7

HUNDRE PLUSS OG CUPSTEMNING PÅ EGGEMOEN PÅ EN OPTIMAL VÆRKVELD.

Etter forholdsvis lave deltakertall i de siste løpene ( i underkant av 80),så var det avgjort oppløftende og hyggelig at denne tirsdagen bikket godt på tresifret. 109 var samlet, og godt over halvparten var beredt til å kjempe om videre deltakelse i cupen. Arrangørene Anne Lise og Ståle hadde orden på stoppekrana fra oven, slikt at dette ble en perfekt vær – og temperaturmessig kveld. At enkelte også opplevde en perfekt kveld i smultringtalljakten satte selvsagt en ekstra spiss på det hele, og det er god grunn til å gratulere Knut Olberg med sin tredje nullstempling på rappen. Det er vel dette man kaller å være i “flytsonen”, hans 33. totalt i karrieren. Så skulle også Tore Tellefsen, som i et uttall av sesonger har duellert med Oddvar Larsen om “Kongetittelen”, ha marginen på sin side igjen. Det er Tore’s 64. Det betyr at luka opp til Oddvar er fire. Skal vi si det høres sesongbetryggende ut for superveteranen ? Den eneste fra spinnesiden som kunne returnere med null denne kvelden var Grethe Karin Hansen som dermed kan notere 13 i sitt totalregnskap. Fjerdemann med gryende nullvekst var Petter Clausen som oppnådde sin andre null. Denne nullen skulle faktisk vise seg å være helt nødvendig for videre cupavansement da Kirsten Bakken led den ublide skjebne å bli slått ut med 1 på stemplingskortet. Liv Gjerdingen og Gunnar Kvifte havner på en måte i et skjebnefellesskap her for deres kamp endte 1-1 og omkamp må til neste tirsdag. Omkamp blir det også mellom Karl Munkerud og Jonn Olav Eriksen der det hele endte 3-3.

Det har vært en smule bekymringsfullt med lite påfyll av den yngre garde, og hva man gjør med det. Stort aktivitetstilbud på så mange fronter selvsagt, og ikke mange nok unge foreldre til å ta med ungene. Allikevel anser vi det som positivt at en håndfull med rosa kort hadde tatt turen denne tirsdagskvelden. Aleksander Sørsveen ser ut til å ha fått skikkelig dreisen på “jevnt trav”, og stemplet et 3-tall, og er også klar for tredje runde i cupen. Den runden foregår altså 21. Juni på Kilemoen, mens det kommende tirsdag er Hvervenmoen som er møtestedet.

Ønsker alle en god Pinse med forhåpentlig sommerlig tilnærming.