Odd’s kommentarer fra nulløp 01.10.2019

KARSTEN 94 OG KLOKKEKLAR VED GUL BRU.

Vi klistrer gjerne etiketten «Evig Ung» på nulløpsnestoren Karsten Hansen.Sprekingen fra Vågårdsbygda rundet nylig 94 og inntok sin plass ved klokkene på sin tradisjonelle startplass ved Gul Bru inne på Eggemoen. Selv om sjakkens brett og brikker har vært tirsdagsprioritert de siste par årene, så har Gul Bru alltid hatt førsteplassen på senhøsten. Superveteranen kunne konstatere at syv kunne juble for full klaff ved gjennomførte runder, der Britt Sandlie med karrierens 49. nå troner alene på «Dronningtoppen». Eva Gulbrandsen stemplet også null, og med sin 48. tangerer hun Astrid Kristensen. Dermed kan vi konstatere at denne troikaen får en særdeles spennende fight med to gjenstående løp.Her kan det i sin ytterste konsekvens ende med at tre Dronninger overvintrer på toppen. Ragnhild Holen blir krushonorert med sin 20. null, mens Reidar Olsen med sin 19. fortsatt har sjansen på krus før «butikken stenger». Ingrid Gulbrandsen noterte sin tredje for året og er nå oppe i 18. Else Marie Bogen har tydeligvis «prikket» innspurtsformen med to smultringer og et 1-tall på de tre siste løpene. Fem totalt betyr sølvmerke. Roar Helgesen var den andre som løp inn til nullen i den lange løypa, og det var hans andre.

Cupens semifinaler ble også avviklet ved Gul Bru.Gunnar Kvifte beseiret Øystein Ringnes med 1 – 3, og Aril Bekkåsen trakk det lengste strået mot Leif Berg med 2-4. Dermed blir det gullfinale mellom Kvifte og Bekkåsen og bronsefinale mellom Ringnes og Berg.

Sesongens siste tirsdagsløp er tradisjonen tro Norpapps løp på Hensmoen. Alltid artig å se hva Tore Tellefsen finner på av løypelengder denne gang.

Her har vi erfart kort/lang og lang/kort i skjønn forening. I alle fall nest siste mulighet i jakten på de lave tall og «pallplasser».

Karsten har som vanlig gjort alt klart til nulløp