Odd’s kommentarer fra løp nr. 22

Hensmoen 08.10.19

NATHALIE MED NULL I LANG KORTLØYPE.

Så er sesongens siste tirsdagsløp en saga blott. I god Tore og Øystein-tradisjon på Hensmoen med kort lang og lang kort. Nathalie Tellefsen fant seg tydelig vel til rette i bestefars lange variant for de med med blå eller rosa farge på kortet og stemplet inn til eneste null her. Det var hennes andre i år og tredje totalt. I den korte langløypa var det fjorårets sammenlagtvinner Bjørn Steinar Tuftin som løp inn til sin første null i år og den 21.totalt. Nå gjenstår altså kun lørdagens finaleløp i Schjongslunden og siste mulighet for smultringerobring og også muligheter for tette oppgjør i kampen om hovedtrofeene. Den største mulighet for «fotofinish» ligger vel kanskje i damenes lange løype der for øvrig kun en håndfull har kvalifisert antall løp. Ellers er det bare å konstatere at det «mot normalt» ender opp med 22 løp i 2019-sesongen. I alle fall blir det garantert hyggelig og god stemning i HBK-huset etterpå.