Odd’s kommentarer fra nulløp Børdalsmoen

Børdalsmoen 24.09.19

EN HÅNDFULL NULLER PÅ BØRDALSMOEN

En «snauklopt» Børdalsmoen har mistet noe av «hyggeligheten», men er fortsatt så vidt stibar at nulløperne har dette bynære området som jaktarena for smultringtall i enda et par år forhåpentlig. I tirsdagens løp holdt man seg oppe på flata. Av de fem som stemplet «lykketallet» denne gang vil to bli gjort krus på før start neste tirsdag. Rolf Arne Strand styrker stadig grepet om årets langløypetrofe i herreklassen og årets tredje null var karrierens 20., mens Helge Østvang blir krushonorert med sin 12.

Thorleif Gravdahls 45.null tilsier jo at han tilhører kategorien lang fartstid, og Torill Munkerud med årets tredje og sin 41. totalt plasseres i samme klasse. Nå honoreres ikke Harald Bunes med sitt kvart hundre tall, men ikke desto mindre tilsier det at det har blitt noen år i løypene.

Livetrekningen for cupens semifinaler ble også foretatt før løpet på Børdalsmoen og resulterte i at Øystein Ringnes møter Gunnar Kvifte og Leif Berg møter Aril Bekkåsen den første oktoberdagen hos Karsten Hansen ved Gul Bru på Eggemoen. Nulløpernes arrangørnestor i særklasse. Runder 94 26.sept. STOR GRATULASJON KARSTEN !