Odd’s kommentarer fra løp nr. 18

Petersøya 10.09.19

KIRSTEN MED SESONGENS FJERDE OG GUTTEKVARTETT TIL SEMI’N I CUPEN.

Det kunne godt ha vært enda mer folksomt da Petersøyavennene Marit og Per Stubbraaten inviterte til årets mest sentrumsnære løp. 85 hadde tatt seg ned på øya på en høstkveld med oppholdsvær og god temperatur for legemlig «utskeielse». Fire av dem fikk full valuta for innsatsen, og for Kirsten Bakkens vedkommende var det sesongens fjerde og den største smultringsankeren så langt i sesongen. De tre andre var det gutta som sto for, og alle i langløypa. Vidar Skjeggerud stemplet karrierens 28. og Per Stubbraaten vil motta krus neste tirsdag for sin 20. Geir Selte løp inn til sin 11. og har også sjangs på dusinet fullt og krus før «butikken stenger».

Cupens kvartfinaler ble også avviklet og her ble det guttas kveld. De tosifrede 11-tallene til Trinelise Østvang og Torill Munkerud rakk ikke til videre avansement selv om Torill var så nær som vel mulig idet Leif Berg heller ikke hadde den beste dag på jobben med 10 som resultat. De øvrige som er klar for semitrekning er Aril Bekkåsen, Øystein Ringnes og Gunnar Kvifte.

Tirsdag skal man forflytte seg til Hank Williams-traktene på Kilemoen. For øvrig det siste løpet kl.18.30 før det blir tre løp med start halvtimen tidligere.