Odd’s kommentarer fra løp nr. 14

Eggemoen 13.08.19

TRESIFRET OPPMØTE OG PLENTY NULLER PÅ EGGEMOEN !

Deltagertallet bikket hundre i tirsdagens løp på Eggemoen. Riktignok bare med en. Men alle monner drar sies det, og bekrefter vel også at ferien er et tilbakelagt stadium for de fleste. Noe usikre værforhold, og ei skikkelig regnskur underveis satte ingen demper på smultringappetitten og nesten dusinet fullt kunne reise «happy home» i vissheten om at med kun 22 løp i årets sesong så gjelder «full skjerpings» i hvert løp.Tore Tellefsen har ikke vært altfor bortskjemt med fulltreffere de senere sesongene og har måttet se at «Kongen» Oddvar Larsen har fått luke på smultringtoppen. Nå er den knappet inn litt og stillingen er 66-63 i superveteranens favør. Karl Munkerud som tidligere i år stemplet karrierens 50. plusset på ytterligere 1 stk., og Liv Gjerdingen med sin 44. begynner å nærme seg «Dronningtroikaen» der Brit Sandlies ledertall er 48. Ståle Fines og Erland Johnsen har begge doblet dusinet med den 24., mens den eneste som sørger for at Torill Munkerud må ha med seg et krus neste tirsdag er Elisabeth Steinkjer som kan gratuleres med tjuetall i sin karriere. Elisabeth er av de som er «bankers» på tirsdagene, så det kruset er sannelig vel fortjent. Gerd Røine bør også ta peiling på det samme antall før sesongen stenger for dette var nemlig hennes 19.Tage Hybertsen er også av de meget stabile med lite skoft. Er av de som gjerne vaker rundt blinken men lyktes altså nå med sin 17. Liv Berg er sammen med Kirsten Bakken de eneste med tre nuller så langt i år, og for Liv er dette den 15. i hennes regnskap. Arild Martinsen er også av de som er på brinken av krusutmerkelse med sin 11. og Jan Kristoffersen stemplet sin 10. For øvrig er det grunn til å merke seg at et dusin deltagere måtte nøye seg med «stang ut», men ikke desto mindre verdifullt i sluttregnskapet.

Kommende tirsdag er det Turid og Gunnar Kvifte som tar en ny arrangementstørn i Schjongslunden, der det også er duket for 4.runde i cupen. Det er kun 16 som skal ha den «nervepåkjenningen» i et flatt og velkjent terreng.