Odd’s kommentarer fra løp nr. 13

Brit Olaug, eneste med 0 i dag

Johnny gir oss litt info før start

BRIT O. ENSLIG NULLSVALE PÅ PRESTMOEN.

Debuterende arrangørduo Torunn og Johnny Andersen kunne presentere ny kortløype og langløype med motsatt utgang under tirsdagens løp. I ypperlige værforhold for legemlig utfoldelse kunne vår «hjemmelsmann» Knut O. rapportere om minimale myggplager, men at hans fru Runa hadde «klaska» et par. Hva han ellers bemerket i langløypa, var tilløp til fartsøkning ved passering av tømmeplassen for Monserud renseanlegg der «oddørn» var langt fra 4711. Sportslig sett var det hyggeligere «Monserud oddør» for Brit Olaug. Enslig nullsvale ble hun på Prestmoen der hun kunne stemple inn til karrierens 26. smultringtall. 79 deltakere bærer fortsatt litt preg av feriemodus. Det bør da kunne økes til tresifra utover høsten. Kommende tirsdag vil kanskje enkelte langløpere ta den siste oppkjøringa før Ringeriksmaraton. Et stykke inne på Eggemoen er det Øystein Ringnes og Tore Tellefsen som har regien.