Odd’s kommentarer fra løp nr. 12

Svein gjør klar for stemplingskortene

Nulløperene har begynt å ankomme høstens første løp

TRE NULLER I HØSTÅPNINGEN HOS SVEIN.

Etter knallvarme dager var det lite sommerlig over temperaturen da nulløperne møttes til høståpningen i Svein Gruers løyper på Samsmoen.

Så radikal var væromslaget at det på julimånedens nest siste dag faktisk smakte av høst. Sikkert svalende velkomment for den kroppslige utøvelse i jakten på de lave tall, helst i «smultringform». Deltakelsen skulle vel tilsi at mange fortsatt er i feriemodus, men av de 76 på startstreken var det i alle fall tre som kunne glede seg over nullen i regnskapet. Eva Gulbrandsen slo til med sin 47. og sørger for at det blir fortettet spenning om «dronningtoppen» utover høsten. Likt med Astrid Kristensen og en etter Brit Sandlie. Trinelise Østvang kan gratuleres med sin 30. og blir dermed krushonorert neste tirsdag, og Stein Bøhmer kunne notere sin 14. null og sikret seg dermed en klar omkampseier i 3.runde oppgjøret mot sin gode kompis Harald Bunes som stemplet 9.

Kommende tirsdag er det Prestmoen ved Snyta (retning Ask) som er arenaen. Fine stier blir en gjerne møtt med der. Skulle vi minne om noe, så må det bli å ha myggmiddel i høy beredskap,