Odd’s kommentarer fra løp nr. 11

Kråkvika 02.07.19

Glade vinnere

Kråkvika 02.07.19. Nulløperene koser seg

Aldri for gammel til å stille opp i nulløp!

Kråkvika 02.07.19

FEM «G(N)ULLGUTTER» I KRÅKVIKABRISEN.

Null og smultringer er gull og langtfra tull i vår bransje. Derfor synes de 50 som var på startstreken i vårsesongens avslutningsløp i Kråkvika at denne kveldsstønna er verd langturen. Riktignok var det ikke høysommerlig på den idylliske bredden ved Randsfjorden, og tidvis god bevegelse i luftlaget som i hvert fall sørget for at myggen var mindre innpåsliten. Så lenge det ikke drypper fra oven så er nulløpsfamilien vel fornøyd. Hyggelig sosial seanse «after run», der man rigget seg til på velfrisert underlag med så vel medbrakt som ferske smultringer fra Berthas Bakerier. Også i år velvillig sponset av den kjente bakeribedriften i Fall. Stor takk til Berthas som unisont får bare godord for denne klassikeren i det norske bakverk..

En troika testet badevannet. Karin Loe og Kari Rustad lot seg ikke skremme av ikke altfor innbydende grader og Oddvar Larsen som for øvrig rundet 85 år dagen før, forlater aldri Kråkvika uten en dukkert. En litt forsinket men ikke desto mindre velment gratulasjon til superveteran og konge på smultringhaugen Oddvar L.

Rent sportslig var det fem som opplevde smultringaften i dobbelt forstand og kunne smile bredt med et kort som kunne plasseres i Torill Munkeruds hylle for nuller. Alle fra «sverdsiden», og tre av dem i ei langløype som ikke er av de letteste å få til det helt jevne travet i. Den bragden var det Asbjørn Solvang, Frank Sandli og Rolf Arne Strand som sto for med henholdsvis nuller nr.33, 32 og 18. I kortløypa var det en duo med sportens lengste fartstid som fikk full klaff, nemlig Terje Sandlie med sin 44. og Erik Monserud som med sin 39. er moden for inntreden i 40-klubben. På spinnesiden noterer vi at Gerd Rygg og Brit Sandlie begge kunne returnere med 1-tall i bagasjen. Det samme tallet fant en også på kortene til Dag Kristoffersen og Vidar Skjeggerud.

Nå tar nulløpsfamilien noen ukers ferie, men 30.juli er det på’n igjen i Svein Gruers løyper ved Circle K på Samsmoen.

God sommer !