Odd’s kommentarer fra løp nr. 15

Schjongslund 20.08.19

NULLKVARTETT I SCHJONGSLUNDEN,

Igjen så det skummelt ut for en mindre hyggelig friluftsopplevelse i Schjongslunden. Bulder og brak og ugjestmilde dråper bare halvtimen før start, men da Turid og Gunnar Kvifte kunne sende de 90 frammøtte avgårde var det tilnærmet opphold og greie løpsforhold. En kvartett, kjønnsmessig likelig fordelt, fikk full valuta for «en god dag på jobben» med det ettertraktede smultringtallet i boks. Liv Gjerdingen stemplet sesongens tredje, og med sine 45 begynner hun nå å puste Dronningfeltet i nakken. Bjørn Aaserud vil bli krushonorert med sin 12. og Jan Kristoffersen bør også ta peiling på denne utmerkelsen før sesongslutt med sin 11.null. Gunvor Bollingmo kom sent i gang med vellykket fangst, men nå kunne hun bokføre sin fjerde.

Cupens fjerde runde ble også avviklet i Schjongslunden. En omkamp blir det på Eggemoen neste tirsdag da Vidar Skjeggerud og Gunnar Kvifte endte 5-5. Hva vi ellers merker oss er at en kvartett med tidligere cupmestre befinner seg i trekningsboksen for kvartfinalen, nemlig Karl Hermod Aarøen, Torill Munkerud, Ingebrigt Rygg og Aril Bekkåsen.

Cupresultatene:

  1. Leif Berg          –        Åse Bergseng                2-12
  2. Torill Munkerud – Arild Martinsen           4-7
  3. Stein Bøhmer –        Trinelise Østvang        4-3
  4. Karl H. Aarøen –        Per Stubbraaten        1-6
  5. Vidar Skjeggerud – Gunnar Kvifte            5-5
  6. Kirsten Bakken – Ingebrigt Rygg          5-2
  7. Øystein Ringnes – Oddvar Larsen          1-4   
  8. Ragnar Gulbrandsen –     Aril Bekkåsen   3-2

 

Kvartfinalene arrangeres 10.september på Petersøya.

Kommende tirsdag regner vi med knall vær på Eggemoen når Hytteplangeneralen Jon Anders innbyr til Bollefest,