Odd’s kommentarer fra løp nr. 10

Takk til blide grillmestere fra XL bygg

TRIVLIG PARTYSTEMNING HOS XL-BYGG.

Lars Gunnar Volden og hans gode medarbeiderstab i XL-BYGG PÅ Hensmoen, hadde lagt til rette for trivelig partyfaktor «after run» i nest siste løp før ferien. Her kunne trimfolket etter de gjennomførte runder samles i stort sett stående buffet med grillede pølser, saft, kaffe og kjeks. På en ellers regnfull dag til langt ut på ettermiddagen lysnet det henimot løpsstart og kvelden ellers må tåle betegnelsen rimelig optimal med god temperatur og oppholdsvær. Det skal ikke mere til for å skape god stemning i godt selskap.

Premier kunne også bedriften varte opp med etter trekningsmetoden, og de som kunne vende hjem med noe handynyttig var Karin Clausen, Berit Hvinden Dahl, Reidar Olsen, Bjørn Steinar Tuftin, Marlene Kristoffersen, Rigmor Myhre, Johan-Fr.Norstrøm, Trond Jørgensen,Torill Munkerud og Haldis Roskifte. STOR TAKK OG VEL BLÅST TIL XL-BYGG.

 

KIRSTEN BAKKEN MED TREDJE JUNINULL OG BRIT SANDLIE

INNTAR DRONNINGTOPPEN MED NULL NR.48.

115 var på startstreken i midtsommerløpet og fire kunne med stor tilfredshet konstatere at rundene var gjennomført med null differanse.

Kirsten Bakken må sies å være i flytsonen, for dette var henns tredje juninull og hennes 15. totalt. Brit Sandlie har også all grunn til å smile bredt for hennes 48.null bringer henne helt til topps på «Dronningtoppen» foran Astrid Kristensen og Eva Gulbrandsen. Her ligger det an til en høst med intens kniving. Ståle Fines noterte sin 23. og Paul Meier sin 14.null.

MANGE TETTE OPPGJØR I CUPEN !

Tredje runde i cupen sto også på kveldens sportslige program. Her var det duket for mange tette oppgjør. Å bli slått ut med et lavt tall er selvsagt alltid bittert. Ole Jonny Kongsmo måtte nemlig se at 2-tallet ikke holdt mot Per Stubbraatens 1-tall. En eneste kamp endte uavgjort der Holeduoen Stein Bøhmer og Harald Bunes begge serverte 2-ere. Her blir det omkamp etter ferien.

Kommende tirsdag er det klart for vårsesongens avslutningsløp i Kråkvika ved Randsfjordens bredd i Hov i Søndre Land. En drøy kjøretur riktignok men en håper allikevel at mange tar turen, ikke minst med tanke på at det blir kun 22 løp i årets serie.