Odd’s kommentarer fra løp nr. 8

Hensmoen 18.06.19

LETTERE Å FÅ STOLPETALL BEKREFTET

I FULLT MONN PÅ HENSMOEN.

Det er vel en ganske logisk sannhet i at det er dobbelt så lett å få 1-tall som null i jakten på smultringtallet. Bekreftet til fulle på Hensmoen tirsdag da kun tre traff midt imens dusinet fullt havnet på hver sin side. Høres kanskje litt «kryptisk» ut, men et ubestridt faktum. I et langløypefelt godt pakket med 1-tallet var det kun Karl Hermod Aarøen som stemplet inn til 0, og det var den 54. til en som tåler betegnelsen veteran med lang fartstid i «bransjen». Han har i mange år hatt den tredje pallplassen på Alle Tiders Nullstatistikk. Kirsten Bakken noterte vårsesongens andre null og sin 14.totalt mens Åse Kvisgaard stemplet sin 8.null. Det var et forholdsvis tynt besatt felt denne tirsdagen med 83 på startstreken. Tre omkamper i cupen fikk sine avgjørelser og betyr at Elisabeth Steinkjer, Oddvar Larsen og Leif Berg er klar for 3.runde som arrangeres allerede kommende tirsdag i midtsommerløpet til XL-Bygg på Hensmoen. Der bør en vel i alle fall regne med et tresifret antall der det er full «catering» i stående buffet blant planker og armeringsjern og høy «partyfaktor».