Odd’s kommentarer fra løp nr. 7

Hvervenmoen 11.06.19

KUN TO SMULTRINGER PÅ HVERVENMOEN.

 

Selv om Hvervenmoen har blitt et storstilt merkantilt område så hadde Viken-arrangør Vidar Skjeggerud greid å trylle fram «likandes» løyper.

Riktignok var det kun to som traff på nullen denne tirsdagen, begge i kortløypa. Liv Gjerdingen stemplet karrierens 43. og begynner å nærme seg troikaen som kniver om smultringtoppen på spinnesiden. Per-Arne Jensen gikk inn til sin fjerde nullnotering. Cupens andre runde ble avviklet.

Som alltid med en blanding av tur og utur. Flere måtte se at 3-tallet betød exit, mens atter andre fikk ei billig reise videre med tosifret tall på walk over. Cup er som kjent Cup. Tre kamper endte uavgjort og går følgelig til omkamp kommende tirsdag. De bør helst avgjøres der og da for tredje runde arrangeres allerede i midtsommerløpet på Hensmoen 25.