Odd’s kommentarer fra løp nr. 6

NULLSKRED I UVANT KORTLØYPEVARIANT PÅ BØRDALSMOEN. ODDVAR MED NR.66.

 

Heller ikke Børdalsmoen har unngått visse «raseringer» i lendet , og kortløypa var gjenstand for en ny variant i tirsdagens løp. I den vel kilometerlange traseen var det åtte som traff på smultringtallet. Oddvar Larsen styrket sin posisjon som «Konge på haugen» idet han nå har 66, og et forsprang på fire til Tore Tellefsen. Torill Munkerud blir krushonorert med sin 40.Øystein Ringnes kunne bokføre sin 31., og Turid Kvifte nr.28.

Nulløpernes nestor i aldersklassen 90+, Per Moen, kunne nå stemple inn til

det tallet som gjerne betegnes som et kvart hundre. Per har holdt koken i mange sesonger og løp lang løype langt opp i 80-åra. Kirsten Bakken og Ole Jonny Kongsmo har nå 13 i sine regnskap, og sistnevnte var den eneste som

greide nullen i den 2100m lange langløypa. Arild Martinsen og Leif Berg registrerte begge sin 10.fulltreffer.To omkamper i cupens første runde fikk klare vinnere idet Anne K.Kristoffersen beseiret Helge Østvang 3-8, og Gunnar Kvifte fikk 1-9 seier over Eva Gulbrandsen.Allerede tirsdag er det klart for 2.cuprunde på Hvervenmoen med 32 kamper.

Børdalsmoen 04.06.19, samling før start