Odd’s kommentarer fra løp nr. 5

TRE NULLER OG MANGE MED «BILLIGE WALKOVERBILLETTER I CUPEN.

 

Det var mange fravær i de 64 cupkampene som ble avviklet på Bergermoen, og følgelig mange som sikret 2. runde avansement med forholdsvis høye tall. Kun tre av de hundre på startstreken stemplet inn til smultringtall. Svein Dahl inn til sin 36., Åse Bergseng sin 29. og Kristin Amundsen sin 14. I cupen var det som nevnt et høyt antall fravær med 49 blanke rubrikker og sju reservekamper som ble tellende. Flere tette oppgjør imidlertid og to omkamper på lave tall. Anne Karin Kristoffersen og Helge Østvang vil erfare at 1-tall ikke var godt nok for en av dem i årets cup, mens Eva Gulbrandsen og Gunnar Kvifte vil oppleve det samme med sine 2-tall. Noen med billige walk over reiser, og høyere tall, så her har uttrykket cup er cup sin absolutte gyldighet. Allerede 11.Juni er det klart for 2.cuprunde på Hvervenmoen.