Odd’s kommentarer fra løp nr. 8

ASTRID KRISTENSEN ALENE PÅ «DAMETOPPEN» MED SIN 42.NULL.

 

Det hører med til sjeldenhetene at langløypene ikke leverer et eneste smultringtall, men RIK’s tradisjonelle langversjon på Eggemoen var helt «kjemisk rensa» for det grommeste tallet. Blant de drøyt åtti kortløypedeltakerne  var det imidlertid en håndfull som kunne føye tallet inn i sine «regnskaper». For en dame med lang fartstid  ble det en ekstra hyggelig kveld. Astrid Kristensen stemplet inn sin 42. og regjerer nå alene på «Alle Tiders Dametopp» med Eva Gulbrandsen «på hjul» med 41 og Brit Sandlie 40. Gunnar Kvifte er nå på brinken til tretti med sin 29., og Trinelise Østvangs tall er 22. Ingrid Gulbrandsen noterte nr.10 og Reidun Tuftin gikk inn til sin fjerde.

Det var også andre runde i cupen, og her kan vi vel fortsatt bruke det klassiske uttrykket om at cup er cup. Torill Munkerud var vel beredt på å takke farvel til årets cup med et meget uvant 20-tall, men Siv Eirin Frøshaug hadde en like «dårlig dag på jobben», og dermed blir det omkamp. Et par omkamper til også idet Sidsel Olsen og Arnt Myrann endte opp i 12-12, mens Jorun Tuftin og Arne Røine leverte en toppkamp med 1-1. Fjorårets cupfinalister, Aril Bekkåsen og Karl Munkerud er fortsatt med, og det samme er også Karl Hermod Aarøen som er mestvinnende i cupen.

Kveldens mindre hyggelige innslag var Jan Aaverens fall som bragte ham til Ringerike Sykehus for en sjekk. Vi kan bare håpe det beste for at han snarlig er i løypene igjen..Vi ønsker god og snarlig bedring for en nulløper som sjelden skofter.