Odd’s blogg fra løp nr. 9 på Hvervenmoen

REIDAR  OLSEN MED ENESTE  LANGLØYPE –

NULL  PÅ  HVERVENMOEN !

 

Nok en utrygg værmelding holdt nok noen borte fra tirsdagens løp på Hvervenmoen. Det hadde nemlig vært jevnt med dråper fra oven  dagen igjennom, men Vidar Skjeggerud hadde tydeligvis kontroll på stoppekrana,for det var heller ubetydelig det som kom ned da forsamlingen la ut på smultringjakten. I ei forholdsvis lang langløype (2350), var Reidar Olsen den eneste som lyktes med maks jaktutbytte, den 14. i hans totale regnskap. I kortløypa var det en handfull som kunne  koste på seg ei ekstra blid maske etter jevnt trav. Thorbjørn Solvang med sin 43. og Ragnar Gulbrandsen med sin 26. Gro A. Karlsen gikk inn til den 11., mens Kåre Brenna mottar gullmerke for sin 7. og Bjørg Skjerstein noterte sin 2.null.

Omkamper i 2.runde ble også avviklet, der Torill Munkerud, Jorun Tuftin, Sidsel E. Olsen og Vidar Skjeggerud er klar for 3.runde på Hensmoen 16.juni. Neste tirsdag er det Prestmoen,Snyta som er arenaen.