Odd’s kommentarer fra løp nr. 23

KORT LANG OG LANG KORT PÅ HENSMOEN.

 

Det er ikke så ofte en opplever sommerlige kvelder i oktober, men årets siste tirsdagsløp presenterte seg tilnærmet sommerlig antrekk. I god Tore Tellefsen regi så var det ikke så stor forskjell i løypelengdene med den lange på ca. 1500m og den korte på ca.1200m. På en så fin høstkveld tror vi ingen av kortløypefolket beklaget seg. Det er nemlig en variert og fin trase. Her var det Gunvor Bollingmo og Karin Clausen hanket inn sin tredje null og dermed vil motta sitt bronsemerke på avslutningsdagen. En krusutmerkelse kan Knut Olberg gratuleres med for sin 30. null, mens Kristin Amundsen og Jorun Tuftin løp inn til karrierens 13. Sistnevnte noterte seg dermed for sesongens fjerde som sammen med Erik Monserud er sesongtopp.

Det er fortsatt duket for spennende dueller i lørdagens «finale», der særlig damenes kortløype byr på «fotofinish» med trioen, Kirsten Bakken, Liv Gjerdingen og Elisabeth Steinkjer. I damenes lange løype har Kristin Amundsen igjen grepet om «gullet» i duellen med Berit Hvinden Dahl. Bjørn Steinar Tuftin er i førersetet i herrenes lange løype med 4 sekunders ledelse på Aril Bekkåsen og, Øystein Ringnes ligger best an i herrenes korte løype.

Så får vi bare håpe på en fin høstdag lørdag på Schjongslundens løvbelagte stier.

Og etterpå er det fest !

Hensmoen 09.10.18