Odd’s kommentarer fra løp nr. 17

FOLKEHELSE PÅ SITT BESTE I HYTTEPLANS

BOLLEFEST PÅ EGGEMOEN – NI NULLER !

 

Jon Anders Kvisgaard og hans gode Hytteplanhjelpere kunne nok en gang innby til bolle og smultring party på Eggemoen. Her var bakverket klargjort i poser og saftkrus og kaffekanner serveringsklart for et drøyt hundretalls velfornøyde trimmende gjester. Når det da i tillegg var sommerlige grader med solgløtt så måtte en bare føle at dette er folkehelse på sitt beste med en høy sosial profil. At noen fikk dobbel smultringuttelling

etter å ha gjennomført sine runder prikkfritt gjorde jo kvelden dobbelt vellykket. Karin Loe tilhører den spreke kategorien av de med lang fartstid som fortsatt løper lang løype. Nå løp hun inn til sin 36.null. Torill Munkerud stemplet sin 38, og Åse Bergseng sin 27. Flere vil det også bli gjort krus på kommende tirsdag på Petersøya der Soknagutten Bjørn Steinar Tuftin skal honoreres for sin 20. null, og Kirsten Bakken og Stein Bøhmer vil motta sin første krusutmerkelse for dusinet fullt. Rigmor Myhre ligger på brinken til krus da hun stemplet sesongens tredje og sin 19.totalt, mens Torunn Mathisen nå har 16 i sitt karriereregnskap og Jan Kristoffersen oppnådde sin niende fultreffer.

Tirsdag bærer det ned på Petersøya der det også er duket for kvartfinaler i cupen. Fire toppkamper der vi spår tette oppgjør og lave tall.

 

Jon Anders har alt under kontroll

Bollene ligger klare