Odd’s kommentarer fra løp nr. 16

DAMENES AFTEN PÅ HELGELANDSMOEN.

En kan vel med en viss rett forsvare den påstanden selv om det også befant seg en hane i smultringkurven. Det var Karl Hermod Aarøen, som etter relativt lang

«tørke» noterte sin 53. og befester sin «bronseplass» på «adelskalenderen». Han var for øvrig den eneste langløypeløper som nådde  nullpunktet. En septett av de som gjerne benevnes som «spinnesiden» kunne imidlertid også vende hjem fra Helgelandsmoen med full klaff i kortløypa.Brit Sandlie stemplet sin 46. og er nå likt med Eva Gulbrandsen og kun en etter Astrid Kristensen på «Alle tiders statistikken, så her kan det bli et skikkelig «race» i høstinnspurten om «Dronning»-tittelen. Med sesongens tredje har nå Trinelise Østvang 29, så her bør krus være godt innen rekkevidde. Rigmor Myhre og Elisabeth Steinkjer har begge 18 i sine regnskap og Tone Bjørklund vil bli bronsemerkehonorert med sin tredje. To nye medlemmer i «Nullklubben». Bente Ihlen og Gunvor Bollingmo, der sistnevnte endelig skulle lykkes etter så mange forsøk at hun vel hadde gitt opp å tro at det var mulig. Vi gratulerer begge med å ha «løst koden».

Optimale forhold i tradisjonelle løyper ved den tidligere pistolbanen, der Harald Bunes og Stein Bøhmer kunne sende  93 ut fra startområdet, der vi skjønner at det denne gang var absolutt myggfritt.

Dette var altså sesongens løp nummer 16, så nå var det første anledning for de som har alle løp til nå å kunne bli kvitt «stygge» tall. Nå er det klart for Hytteplans «Bollefest» på Eggemoen, så la oss håpe på nok en fin meterologisk

kveld i kjente omgivelser.

Nulløperne har begynt å samle seg. Flotte forhold på Helgelandsmoen i kveld

Sverre i fint driv inn til start. Helgelandsmoen 21.08.18