Odd’s kommentarer fra løp nr. 18

SOMMERLIG PÅ PETERSØYA OG 3 NULLER !

 

Med nøyaktig hundre på startstreken kunne Marit og Per Stubbraaten i Petersøyas Venner glede seg over optimale værforhold på den første tirsdagskvelden i september. I ei langløype som etter start tok veien opp ved kirkegården, krysset Livbanen og inn i Søndre Park var det kun Ståle Fines som lyktes å treffe på smultringtallet, hans 22. i karrieren. I den korte løypa stemplet en av sportens « grand old men» ,Sverre Thune, sin 30. null, og det betyr at vi kan gratulere med krusutmerkelse. Den tredje nullen var det Haldis Roskifte som sto for, hvilket betyr at hun kan gratuleres med bronsemerke. Cupens kvartfinaler ble også avviklet. Alle kamper fikk sine avgjørelser uten at noen brakte overbevisende lave tall for dagen, men her er tross alt det viktigste å beseire motstanderen.

Kampene fikk dette utfallet:

Aril Bekkåsen      –        Kirsten Bakken            5-8

Liv Gjerdingen   –        Hans Kr, Myhre           9-X

Elisabeth Steinkjer –     Vidar Skjeggerud         8-4

Gunnar Kvifte    –        Oddvar Larsen             7-9

 

Dermed er det følgelig Aril, Liv, Vidar og Gunnar som er gjenstand for «livetrekningen» før tirsdagens løp på Børdalsmoen, Semifinalene foregår i «Karstenløypa»  ved Gul Bru på Eggemoen, 25. sept. der arrangøren Karsten Hansen runder 93 år derpåfølgende dag. Vågårdssprekingen gir seg ikke !

Kveldens komitè hadde lagt til rette for to fine runder på Petersøya/Søndre Park

Mange har begynt å samle seg til kveldens nulløp på Petersøya