Odd’s kommentarer fra løp nr. 12

Kråkvika 26.06.18

HØYSOMMERLIG I KRÅKVIKA DER BERTHAS

SCORET BEST PÅ SMULTRINGSTATISTIKKEN

 

Det var nemlig ingen av de 62 startende som kunne ta den lange hjemturen i forvissning om at smultringtallet var i boks. Men smultringer ble det i alle fall i fullt monn i en hyggelig «afterrun picnic» i de fine omgivelsene i Kråkvika. Det sørget Falls egen hjørnestensbedrift BERTHAS for, som også denne gang sponset «smultringløpet».Den 1516 m lange langløypa som starter med motbakke er ikke den enkleste å få full klaff i , men Vidar Skjeggerud stemplet et 1-tall, som også ble tangert av Laila Thorud og Gunnar Kvifte i kortløypa. På en av sommerens varmeste dager var det også noen som lot seg avkjøle  med en dukkert i Randsfjorden. Oddvar Larsen er bankers her, (84 år 1.juli for øvrig), men både han og Per Stubbraaten syntes ikke det fristet til noe langvarig opphold i det våte element. To omkamper i cupen, der Thorleif Gravdahl og Vidar Skjeggerud er klare for 4.runde.

Nå kan nulløperne ta seg noen ferieuker før de på Julimånedens siste dag starter høstsesongen på Furumoen/Samsmoen.

God sommer sier arrangementsduoen i Søndre Land.