Odd’s kommentarer fra løp nr. 11

MIDTSOMMERTRIVLIG HOS XL-BYGG OG TETTE CUPOPPGJØR PÅ HENSMOEN.

 

Nok en trivlig midtsommerkveld på Hensmoen der Per Hagen og hans stab i XL-BYGG hadde rigget til skikkelig pølsefest med saft, kaffe og kjeks. I stående buffet går praten livlig om dagens smultringjakt i skauen mens man venter på premietrekningen. For premier ble også sponset av bedriften. I denne bransjen hører det meste hjemme i kategorien «kjekt å ha» og fem kofferter med skrutrekkersett ble trukket ut på startkortene og fant veien til Torunn Andersen, Vibeke Larsen, Kari Rustad, Erik Monserud og Jan Kristoffersen.

Seks deltakere var kanskje vel så fornøyd med å ha plusset på en null i protokollen. To av disse kom i et skikkelig nulloppgjør i cupens 3.runde.

Karl Munkerud med sin 48. og Thorleif Gravdahl med sin 44. møttes nemlig, og kunne altså konstatere at her vil videre cupavansement avgjøres ved Randsfjordens bredd. En av dem vil i alle fall bli historisk ved å bli slått ut med en null. Erik Monserud stemplet inn til sin 37. og har vårsesongens beste fangst idet det var veteranens tredje fullklaff.Evy Houmann får sølvmerke for sin femte null, Haldis Roskifte noterte sin andre og Torunn Andersen kan ønskes velkommen som siste medlem i nullklubben.

I cupen ble det mange uhyre tette oppgjør. Elisabeth Steinkjer og Liv Gjerdingen sørget for videre avansement med med 2-1 seire over Arild Martinsen og Øystein Ringnes, mens Per Ragnar Tuftin og Vidar Skjeggerud må ut i omkamp med 3-3.

God grunn til å si vel blåst til XL-BYGG for et godt tilrettelagt «after run» catering arrangement.Det er trivlig blant armeringsjern og plank.

139 hadde funnet veien til Hensmoen denne kvelden. Nå er det altså årets langtur som står for tur. Vi håper at vi også i år får en god ringeriksinvasjon i Kråkvika. Lang kjøretur riktignok, men ikke så lange løyper, og Bertha-smultringer til kaffekoppen

Her går det unna med pølsene!

Pølsefest. Det setter nulløperne pris på.