Odd’s kommentarter fra løp nr. 10

PRESTMOEN + MYGG = VELDIG SANT.

 

Mens 107 jaktet smultringtall på Prestmoen, så var det klart at blodtørstige mygghorder hadde sin festkveld, som forventet. Vi håper og tror at langt de fleste hadde nødvendige midler i høy beredskap, med tidligere erfaringer i friskt minne. Om det ble null mygg på Else Marie Bogen og Roar Helgesen har vi ikke førstehånds kjennskap til, men de kunne i hvert fall forlate arenaen etter vellykket smultringjakt. Det var Else Maries andre, mens Roar kan gratuleres som nytt medlem i «Nullklubben».  Nå er det vårsesongens nest siste løp som står for tur med pølsefest hos XL-BYGG på Hensmoen,der også 3.runde i cupen avvikles. La oss håpe på en sommerlig og myggfri kveld, selv om det kan være lurt å være gardert med «motgift».

 

Kort løype Prestmoen 12.06.18

Lang løype Prestmoen 12.06.18

Omsvermet av mygg. Godt å ha noe å slå igjen med!