Odd’s kommentarer fra løp nr. 13

HJEMMESEIER  TIL  RIGMOR  PÅ FURUMOEN !

 

Da er høstsesongen erklært for åpnet i Svein Gruers løyper på Furumoen, så vidt inn i Jevnaker kommune. Dermed kan vi vel med rette betegne det som hjemmeseier til Rigmor Myhre som var den eneste av de 95 på startstreken som kunne skilte med smultringtallet, den 17. i karrierens totalregnskap. Heller ikke den siste dagen av den historisk brennhete sommermåneden bød på svalende grader, men avgjort levelig for legemlig bevegelse. Utrygge skyer i kveldinga gjorde at «startteltet» ble rigget. Forutseende  nok, for avslutningsvis kom de høyst tiltrengende dråper fra oven. Kommende tirsdag kan Øystein Ringnes og Tore Tellefsen ønske velkommen tilsydligere geografi på Eggemoen. De har måttet endre noe på opprinnelig tiltenkt område, så her blir det sannsynligvis startområde i «bankguttas» egner.

 

Nulløp Bergermoen 31.07.18