Odd’s kommentarer fra løp nr. 7

VARMT – TØRT – OG IKKE HELT STØVFRITT PÅ BERGERMOEN- SYV «SMULTRINGTALL !

Overskriften forteller vel det meste om de rent ytre omstendigheter ved tirsdagens, og sesongens 7. løp på Bergermoen. Det er mye «Sahara» i det gamle travbaneområdet, og i ekstremt tørrvær særlig merkbart. Nå var det vel kortløypefolket som var mest berørt av støvføyka, men det var også her dagens nullfangst ble registrert. Når vi starter med Kirsten Bakken’s 11. så skyldes det at hun med denne nullen skulle sikre seg avansement til cupens 2.runde i tredje forsøk. På bekostning av Odd Edvardsen som dermed bare kan konstatere cup-exit etter å ha oppnådd tre stolpetall. Så marginalt er det i toppen, og cup er cup. Thorleif Gravdahl har samlet sine nuller jevnt og trutt og kunne notere sin 43., mens Liv Gjerdingen nå er oppe i 41. Trinelise Østvang stemplet sin andre på rappen og det var karrierens 28. Britt-Ellen Halse tro til med sin 22. og Grethe Solvang med sin 16.

Stadig nye medlemmer i «Nullklubben». Denne gang kan vi gratulere damen som tar turen fra Krødsherad ukentlig, Laila Thorud med full klaff.

Også Maimånedens siste løp drar folket opp på Bergermoen der det også er 2.runde i cupen som skal avvikles.  

Tore stamper i veg i sandørkenen

Nulløperene har begynt og samle seg