Odd’s kommentarer fra løp nr. 8

ASTRID ALENE PÅ DRONNINGTOPPEN IGJEN.

 

De er en troika som kjemper om å sitte øverst på «Alle tiders Dronninghaug», Eva Gulbrandsen, Astrid Kristensen og Brit Sandlie. Når nå Astrid stemplet inn til sin 47. i nøyaktig samme løyper som forrige tirsdag på Bergermoen så betyr det at hun er aleneregent  på den statistikken. Det var kun to som traff på nullen denne gang. Den andre var det Øystein Ringnes som sto for, og det var hans 29.. Da bør det bli 30-krus i år. Andre runde i cupen var det også denne tirsdagen, og også nå med noen tette oppgjør, og noen med billige reiser på grunn av fravær av motstander. Vi konstaterer at fjorårets cupvinner, Elisabeth Steinkjer gikk videre i et tett oppgjør med Ingebrigt Rygg, og at ingen av de toogtredve kampene endte uavgjort. Superveteran Oddvar Larsen er også blant de som er med i trekningsbollen for 3.runde som foregår i midtsommerløpet på Hensmoen 19.juni. Neste tirsdag er det også på Hensmoen det foregår, forhåpenligvis uten tropevarme.