Odd’s kommentarer fra løp nr. 6

ODDVAR FESTER GREPET OG EKTESKAPS-

DOBBEL I SOMMERVARME PÅ EGGEMOEN.

 

To handfuller med nuller i vårsesongens mest sommerlige temperatur på Eggemoen. Smultringkonge i særklasse, Oddvar Larsen, har i mange år duellert med Tore Tellefsen om å være «konge på haugen», og med gårsdagens fullklaff  har superveteranen festet et aldri så lite grep. Med karrierens 63. er han nå to foran Tore. En ekteskapelig «dagens dobbel» i dobbelt forstand ble levert av duoene Monserud og Østvang. Erik  og Brit Olaug med henholdsvis nr. 36 og 25, og Eriks andre på rappen, og Trinelise og Helge med nr. 27 og 11. Nullgrossisten fra to år tilbake, Gunnar Kvifte, slo til med sin første for året, hvilket er nr.41 totalt i karrieren. Johan Fr. Norstrøm er heller ingen novise i nulløpsbransjen, og løp inn til sin 34. Per Ragnar Tuftin vil bli krushonorert for dusinet fullt. Merethe Oslund er tilbake i kortløypa etter noen års fravær (vant i 2009), og noterte sitt smultringtall nr.4. Som nytt medlem i Nullklubben kan vi gratulere Kari Rustad. Det sjette nye medlemmet så langt i sesongen.

NY OMKAMP I CUPENS «TOPPOPPGJØR».

En må nesten ha lov til å bruke betegnelsen toppoppgjør når første kamp mellom Kirsten Bakken og Odd Edvardsen endte 1-1, og omkampen endte i samme sifre. Dermed går det altså i nok et «basketak» på Bergermoen tirsdag om retten til avansement til 2.runde.

De fire omkampene fikk da følgende resultater.

Bjørn Solberg      4       –        Grethe Solvang    X

Kirsten Bakken   1       –        Odd Edvardsen   1

Åse Bergseng       3       –        Reidun Tuftin     10

Brit O. Monserud 0      –        Tore Tellefsen     5

 

Her fra «Bloggsentralen» i Land ønsker vi alle en riktig hyggelig 17,Mai uten null i iskremregnskapet.

 

Johan-Fredrik fornøyd med 0 i dag