Odd’s kommentarer fra nulløp nr. 2 i Schjongslunden 12. april 2016

DELTAGERPLUSS- MEN HALVERING

AV NULLER I SESONGENS ANDRE LØP.

I underkant av 180 befant seg på startstreken i sesongens andre løp i Schjongslunden. En økning på et tjuetalls deltagere fra åpningsløpet, og fortsatt mange nye ansikter som finner nulløpskonseptet som en fin måte å bevege seg på i friluft med litt spenning attåt. Det ble imidlertid en halvering av «smultringtall» selv om løypene var relativt identiske fra sesongåpningen. En som imidlertid må si seg i overkant fornøyd med sine to opptredener  så langt er Ståle Fines. To blinkskudd kan tyde på at han har alvorlige hensikter i år. Det er 15 år siden han kunne plassere sammenlagttrofeet på hylla med 29 som vinnerresultat, og årets to ferske nuller bringer ham opp i 19 totalt. Gunnar Kvifte har lang fartstid i løypene og kunne notere sin 30. fulltreffer og krusutmerkelse. Jan Aaveren er en av de som sjelden skofter tirsdagen i skogene og kan nå telle opp 18 nuller i sitt totalregnskap. Den fjerde nullen tirsdag var det Kari Bjerke som sto for, og det var hennes andre. Tirsdagens løp var første kvalikrunde i cupen. I neste løp er det Eggemoens terreng man inntar og altså siste forsøk for cupkvalik. I øyeblikket holder tosifret tall inne blant de 128, men erfaringsmessig må en helst ned på 4-tall for å være sikker. Vi vil gjerne presisere dette med nøyaktigheten med å skrive navnet tydelig og greit på kortet og at det opereres med riktig farge på kortene. Det blir gjerne en del plunder og heft når en skal forsøke å finne ut av «slurvefeil». Så full «skjerpings» her altså.