Odd’s kommentarer fra nulløp 21.05.24

Mange på startstreken

CUP ER CUP NÅR NULLEN IKKE ER BANKERS.

 Litt underlig utsagn kanskje, men når 1. rundekampen mellom Kari Rustad og Gunnar Kvifte endte 0-0 så vil det bety at en av dem vil forlate cupen etter oppnådd smultringtall og omkamp neste tirsdag. Omkamp blir det også mellom Grethe Solvang og Per Veiby etter at begge stemplet 11-tall. Bitter cupexit kan en vel si ble Jonn Olav Eriksen til del også, som måtte innse at 1-tallet ikke holdt til videre avansement mot Brit Olaug Monserud’s 0. 119 deltagere i sommervarmen på Eggemoen og syv kunne returnere med nullkjenning. Karl Hermod Aarøen holder «bronseplassen» på Alle Tiders-lista og er nå oppe i 57, mens Gunnar Kvifte nå ligger på brinken til femtitallet med sin 49. Knut Olberg kan nå bokføre nummer 36 og pustes i nakken av superveteran Per Olav Gjerstad med 35. Brit Olaug Monserud er ikke mindre etablert blant de med lang fartstid og dagens null var hennes 33. Kari Rustad var den eneste som løp inn til fulltreff i langløypa, hennes tredje,som gir bronsemerke med farge, mens Agnar Sletto kan gratuleres som ny deltager i Nullklubben med sin første og bronsemerke. Mai -tirsdagene avsluttes altså på Hensmoen, og neste cuprunde er på Hverven-moen 11.juni.