Odd’s kommentarer fra nulløpet 23.05.23

Nulløp 23.05.23

DAMENES NULLGILDE PÅ EGGEMOEN !

Må vel nesten ha lov til å bruke denne overskriften når en håndfull damer forsynte seg av nullfatet på Eggemoen tirsdag. To av dem stemplet også inn til krusutmerkelser i en karriere med lang fartstid. Brit Olaug Monserud kan gratuleres med sin 30. og Gerd Røine med sin 20. I samme kategorien finner vi også en av de desiderte nulltrefferne fra «tidenes morgen», nemlig Eva Gulbrandsen med sitt 52. smultringtall, som betyr at hun nå troner sammen med Brit Sandli på «Alle Tiders Dronningtopp». At hun tidvis også har regjert alene  er jo en kjennsgjerning, så her knives det stadig om posisjonen. Den ene delen av dagens arrangører, som for øvrig kunne presentere fine løyper, Anne Lise Dølerud, kunne toppe kvelden med sin 25. nullnotering i sin lange karriere, og Gunvor Bollingmo sto for sitt sjette «blinkskudd». Kvelden sto ellers i cupens fokus. Her ryker man ut på 2-tall og 3-tall, mens herværende tastetrykker går videre med 45 på w.o. med fravær av motstander. Finnes det rettferd i verden ? To kamper endte uavgjort og går til omkamp på HENSMOEN neste tirsdag ( altså ikke Eggemoen som terminlistefestet) MERK DET ! Ingen av de 32 kampene hadde fravær av begge deltagere slik at reservekamper ikke ble tellende. Beklagelig nok for Brit Olaug Monserud som sto som første reserve i sin kamp mot Sverre Thune og altså ville vært klar med sin null, mens 90-årige superveteran, Sverre Thune ville blitt slått ut med 1. Snakk om skjebnens luner. Gledelig at deltagerantallet bikket tresifra igjen, på en værmessig optimal kvcld der samtalene summet jevnt om TV 2’s korte innslag i søndagssporten om opptaket Lasse Evensen gjorde på Eggemoen 2.mai.God reklame for sporten. Mange hadde ikke fått det med seg da det ikke var gjenstand for bekjentgjøring på forhånd.  God og rask bedring ønskes sjefen over alle sjefer, Terje Sandli som har gjennomgått en kransarterieoperasjon i LHL-på Gardermoen.  Med «oppstaking» og stent regner vi med at Terje raskt er tilbake i løypene igjen i topp form. Neste løp, 30.Mai, foregår som nevnt på HENSMOEN, merk det !