Odd’s kommentarer fra nulløp 09.05.23

To x 0!

Her stemples det!

Gemyttlig prat før start

Stort oppmøte av nulløpere

FEM NULLER HOS «BANKGUTTA» !

Tresifra på startstreken denne tirsdagen også, da « Bankgutta», sendte de null-visjonære ut i sine klassiske løypetraseer på Eggemoen. At den feststemte måneden hittil ikke har vært gjennomgående shortsvennlig legger ingen demper på de som ønsker friluftsmøter med likesinnede. Her jaktes det smultringtall , der null er god som gull.  Fem deltakere kunne forlate Eggemoen med det forjettede tallet. To av dem som «nybakte» i Nullklubben,  der Hege Sælid og Kari Synnøve Dahl kan gratuleres med full klaff og bronsemerke. Dagens Dobbel kan vel være en egnet betegnelse fra travspråket når Karin og Hans Jørgen Loe begge stempler null. Karin i førersete med sin 39. og «gemalen» med sin 27. Derved skjønner vi også at dette er folk med lang fartstid i «bransjen». Den femte nullen ble oppnådd av langløypas seriemester i 2019, Rolf Arne Strand , som dermed noterte sin 21. Kommende tirsdag er « dagen før dagen», og det forspillet foregår på Børdalsmoen.