Odd’s kommentarer fra løp nr 17 30.08.22

En liten prat før start

Løypelengder Helgelandsmoen 30.08.22

NULL TREFF PÅ PISTOLBANEN.

Noe kryptisk kan vel overskriften oppfattes som, siden en på Pistolbaner helst bør treffe. Men nullfritt ble det altså den siste tirsdagen i august med Harald Bunes og Stein Bøhmer som arrangerende vertskap på Helgelandsmoen. Det var heller ikke overflod av 1-tall. Kun tre kunne pynte regnskapet med stang ut tallet, og de befant seg på stemplingskortene til Ragnhild Holen, Johnny Andersen og Erik Monserud. Godt sensommervær og god stemning selv om smultringtallene uteble, for Tyrifjordgutta spanderte Plommer som “afterrun”-kost.

Kommende tirsdag er det Hytteplangjengen som innbyr til bollefest på Eggemoen der også kvartfinalen i cupen avvikles med følgende oppgjør.

Karl Hermod Aarøen – Jan Arild Gulbrandsen

Thorleif Gravdahl    –    Tore Tellefsen

Ingrid Gulbrandsen  –    Karl Munkerud

Brit Sandli                 –     Elisabeth Steinkjer.