Kjøreanvisning til Kråkvika

SESONGENS  LANGTUR  26. JUNI TIL KRÅKVIKA I HOV I SØNDRE LAND.

Mrk.LØPSSTART KL.19.00.

 

Det siste løpet før sommerferien sender altså nulløperne ut på langtur. Mange er kjent med det idylliske løpsområde ved Randsfjordens bredd og tar dette som en tur, for det står jo ikke til å nekte at 160 km (tur-retur) fra Hønefoss er drøyt nok på en ettermiddag.

KORT KJØREANVISNING :

Vi regner med at det er greit å ta seg til Brandbu enten man fra Jevnaker velger veien langs fjorden via Sløvika og Grymyr, eller Olimbhellinga over Kalvsjø og ned til Roa. Fra Brandbu følges riksvei 34 mot Dokka/Fagernes, og det er strake veien langs fjorden. Etter passering av ferjestedet Horn er det ca.5 km til Grime der det nå er bompassering. Etter «autostradaen» dukker stedsskiltet FALL opp, og når skiltet med HOV syner seg  litt senere er det bare få minutter til Kråkvika. Europris og Rema passeres på høyresiden og Hov kirke og Rådhuset, begge på venstre side, før man i bunnen av utforhellinga tar av til venstre ved stor skiltrekke og nulløpsplakat. Derfra er det ca. 800m til parkering og løpsområde helt nede ved fjorden. Løypelengder,801 og 1516m i tradisjonell trase.

Med en forhåpentlig varm sommerkveld, lang og lys, er det ingen grunn til å haste ”rett hematt” etter løpet. Fint picnickområde og Berthas Bakerier sponser smultringer til kaffen også i år !

Dessuten kan jo badevannet i Randsfjorden testes. Det er enkelte

av våre «gjengangere» som har det som en forfriskende tradisjon.

 

VELKOMMEN TIL NULLØP I SØNDRE LAND !

Hilsen Kari-Anne og Odd.

 

Også i år fristes det med Berta’s smultringer