Odd’s kommentarer fra løp nr. 9 på Hvervenmoen

GUTTETRIO  ORDNET  NULLFANGSTEN  .

 

Tirsdagens arrangørtrio hadde funnet fram til andre løypealternativer i området på Hvervenmoen og startstedet var lagt nedi «skauen». Det eneste «aberet» var vel drøy spasertur fra parkering til startsted. Deltakelsen bikket så vidt 100 på en kveld som værmessig oppførte seg bra. Det var kun tre karer som kunne vende hjem med en bokført null. Aril Bekkåsen er tydelig i flytsonen i år med sesongens tredje og sin 11. totalt. Thorbjørn Solberg noterte karrierens 18. og Eddie Gustavsen sin 8. Det var en cupomkamp denne kvelden. Åse Bergseng og Jan Kristoffersen skulle gjøre opp sitt mellomværende etter 12-12 i første kamp. Denne gang ble det igjen uhyre jevnt der Åse måtte se at 2-tallet ikke holdt til videre avansement mot Jans stolpetall. Dermed har tvillingsøstrene lidd samme «skjebne», å bli slått ut på tall som i de fleste tilfelle ville gått videre med glans. Så ubarmhjertig kan cupen fortone seg.

Neste tirsdag er det Børdalsmoen som står for tur med sine velkjente stier,

og sjefen over alle sjefer som arrangø

Nulløp på Hvervenmoen 13.06.17.

r i sitt lommekjente terreng.