Odd’s kommentarer fra løp nr. 7 på Helgelandsmoen (Ringeriksbadet)

FÆRRE  TORSDAGSBADEGJESTER  MEN GOD

NULLUTTELLING PÅ HELGELANDSMOEN.

 

Ikke optimal tilslutning av badegjestende nulløpere i et torsdagsløp på Helgelandsmoen, men enearrangør for Ringeriksbadet Jon Onshus, kunne allikevel slå i bordet med 10 nuller. I et løp med 110 på startstreken må det sies å være meget godt. Litt forandring på kortløypa i år, men den lange løypa var identisk og meteorologisk sett god løpstemperatur. Astrid Kristensen forsterket sin hevd på «smultringdronningtittelen» med sin 45. fulltreffer, og er nå to foran Eva Gulbrandsen. Johan Fredrik Norstrøm noterte sin 29., og bør kunne forvente krusutmerkelse denne sesongen.Anne Lise Dølerud har nå 21 i sitt regnskap mens  Jan Arild Gulbrandsen og Erland Johnsen bør ta peiling på krus ved neste korsvei, begge med sin 19. Rolf Arne Strand stemplet sin 17. og Vilbjørg Ohren og Reidar Olsen løp

 begge inn til sin 16.  Tov Aamodt fikk sin andre og Mette Havik er nyeste medlem i nullklubben.

Det var også flere omkamper i cupens 1.runde, og vi kan konstatere at det ble et kort cupeventyr i år på regjerende cupmester Odd Edvardsen som gikk på et 1-5 tap for Thorleif Gravdahl.Øvrige som er klarert for 2.runde er, Finn Edvardsen, Torunn Mathisen, Sidsel E. Olsen og Bjørn Solberg.

Tirsdag bærer det opp på Bergermoen igjen med Jevnakeralliansen som arrangør.

 ringeriksbadet_ute