Odd’s kommentarer fra løp nr. 8

TO PÅ RAPPEN OG 20-KRUS TIL ERLAND JOHNSEN PÅ BERGERMOEN.

 

Jevnakeralliansen med konstellasjonen Gjerdingen/Myhre kunne sende 129 deltakere ut i velkjent løpsområde på Bergermoen. Åtte av disse kunne forlate arenaen i visshet om at kveldens trimrunder var vel anvendt tid på en fin sommerkveld og med  null i regnskapet. Turid Kvifte har lang fartstid i «bransjen» og kunne nå

glede seg over et kvart hundre i «boks». Veteranen Erland Johnsen , en av sprekingene i 80+ gjengen, gikk inn til sin andre på rappen og kan belage seg på krus for sin 20. Torill Juterud har nedlagt atskillige meter i nulløpsløypene gjennom mange sesonger og kunne nå innkassere sin 19., og er altså på brinken til krus. Elisabeth Steinkjer kan gratuleres med sitt første krus etter mange års innsats, hvilket betyr at hun har nådd dusinet fullt. Nella Sørsveen har i sin comebacksesong notert sin 10.,mens Siw Gautvedt, Evy Houmann og Åse Klinkenberg alle fikk sin andre på Bergermoen. Tirsdag trekkes det ned i Schjongslunden igjen der 32 kamper skal utkjempes i cupens 2.runde.

 arr Liv og Rigmor i front....null-løp 24 mai 2016 Bergermoen 004