Odd’s kommentarer fra nulløp nr. 4 på Børdalsmoen

FEM NULLER  PÅ  BØRDALSMOEN !

 

Sesongens fjerde løp er vel i havn på det bynære området Børdalsmoen,

Terje Sandlies tumleplass i barn-og ungdomsår, med 145 deltakere på plass i klassiske løyper. Fem kunne stemple inn det forjettede tallet denne  gang  og Trine Lise Tryterud løp inn til årets andre.

Er det denne debutantdamen med friidrettslig bakgrunn i yngre dager som skal bli Venke Nyhus’ største utfordrer som sammenlagtkonkurrent i 2016 ? Anne Marit Sundberg noterte  sin 17. i en lang karriere. Ole Johnny Kongsmo  har nå 8 fulltreffere i sitt regnskap, Simen Bråthen sin 4. og Arnt Myrann sin første. Det var for så vidt generelt mange lave tall, og det er tydelig at det også nå finpusses mot gode cuptall når 1. runde står på programmet 10.mai. Kommende tirsdag er det Bergermoen som er arenaen. Særdeles rask resultatbehandling av «bilgutta» på Børdalsmoen settes det pris på i «pressesenteret» i Fall. Jo raskere jo bedre for spalteplass i RB.

Arrangørstaben på Børdalsmoen 26.04.16

Arrangørstaben på Børdalsmoen 26.04.16