Odd’s kommentarer fra nulløp nr. 3 på Eggemoen 19.04.16

FIRE NULLER I «KRAFT-PENSJONISTENES» EGGEMOENLØYPE.THORLEIF I 40-KLUBBEN.

 

161 deltakere i Asbjørn og Eriks klassiske trase på Eggemoen i en værmessig akseptabel kveld for smultringjakt. Nå var det kun fire som kunne forlate arenaen med det magiske tallet. Thorleif Gravdahl var en av dem som dermed inntar 40-klubben, hvilket tilsier at dette er en nulløper med lang fartstid. Dermed blir det krusutmerkelse på veteranen foran neste løp. Torun Mathisen løp inn til sin 11., og trenger kun en til før hun blir gjort krus på. Eva Solnes Pedersen oppnådde sin andre og Trine Lise Tryterud kunne notere sin første i sitt tredje forsøk som nulløper. Det var siste mulighet for cupkvalifisering på Eggemoen, og de aller fleste med 6 som sitt beste resultat i de to kvalikløpene er klar for trekningsbollen, mens kun to seksere og ytterligere 7-ere vil danne reservekampene. Første runde vil foregå på Eggemoen 10.mai.

Kåre sikter seg inn på riktig resultatlomme

Kåre sikter seg inn på riktig resultatlomme