Odd’s kommentarer fra løp nr. 19

P1070770Litt null-løps ferskt fra Odd. Se nedenfor

SOMMERLIG BOLLEFEST HOS HYTTEPLAN-

GJENGEN PÅ EGGEMOEN- OG «CUP ER CUP»!

 

Etter et par regntunge tirsdager var kontrasten himmelvid på Eggemoen denne tirsdagen. Reneste midtsommerantrekket på langt de fleste, og betydelig økning i deltagerantallet som denne gang var 140 fullførende.

Jon Anders Kvisgaard og hans gode medarbeidere i Hytteplan har ikke alltid vært begunstiget med strålende vær på sin bolle- og smultringfest, derfor var det innmari hyggelig at det ble full værklaff på tradisjonell arena. For noen ble det også smultringtallfest i løypene, og fire kunne konstatere at de er klar for cupens «sluttspill», uten at noen av kampene kan betegnes som «tette oppgjør». Den beste kampen i så måte var det søstrene Britt-Ellen Halse og Elisabeth Steinkjer som sto for. De hadde altså lidd den noe ublide skjebne å bli trukket mot hverandre, og Britt-Ellen gikk seirende ut av den duellen med 2-5. De øvrige semifinaleklare er, Odd Edvardsen, Brit Sandlie og Knut Olberg. Live-trekning for semifinalen blir på Børdalsmoen 22.9, mens semifinalen foregår i Karsten-løypa ved «gul bru» på Eggemoen 29.9.

Som nevnt var det flere som kunne vende hjem fra Eggemoen denne strålende høstkvelden med en høyst velkommen null i innspurtsregnskapet.

Sjølveste nulløpsgrunderen, Terje Sandlie, kan registreres som nytt «medlem i 40-klubben», og er nesten ajour med «madammen». Øystein Ringnes som er helt oppe i tetskiktet i kampen om årets trofe i herrenes langløype presterte årets tredje null, og hans 23.totalt. Harald Bunes kan bokføre sin 22., og «skaplandingen» Odd Hølen, som hadde tatt turen langs Randsfjorden kunne sammen med «supporter» Kari-Anne vende hjem med sin 16. null i bagasjen. Ingrid Gulbrandsen, som traff på årets tredje vil bli gjort krus på av Torill Munkerud kommende tirsdag da hun honoreres for sin 12. med ikke altfor lang fartstid. En av de yngre «Sandlinger», Ulrikke kopierte bestefar Terje denne tirsdagskvelden og vil motta sølvmerket for sin femte. Bronsemerke med farge tilfaller Jan Tommy Sten for sin tredje, og Jon Inge Andy Sogn nulløpsdebuterte med to prikkfrie runder og vil motta bronsemerke. Neste tirsdag går turen til pistolbanen ved Helgelandsmoen, og med kun fem løp igjen er det «full skjerpings» på alle fronter.

Cupens kvarfinaler endte slik:

Odd Edvardsen             6 –      Kjersti Hovland             9

Brit Sandlie                    4-       Geir Selte                       9

Knut Olberg                  9        Tage Hybertsen             15

Britt-Ellen Halse            2        Elisabeth Steinkjer        5

 

En stor takk til Hytteplangjengen for nok en vellykket «catering» !