Odd’s kommentarer fra løp nr. 20 på Helgelandsmoen

P1070787TO NULLER  I NYTT VÅTMARKSLØP MED TOSIFRET DELTAGERANTALL.

 

En regntung dag skremte nok unna mange fra deltagelse i tirsdagens løp ved den tidligere pistolbanen på Helgelandsmoen, der pensjonerte TVS-gutter har sin arena. Selv om det faktisk var oppholdsvær da startsignalet gikk kl. 18.30, så var det ikke til å unngå at søledammer og til dels sleipt underlag preget langløypa i første rekke. Kveldens to smultringtall ble da også oppnådd i kortløypa der Gerd Rygg kunne stemple inn til karrierens 16., mens Per-Arne Jensen vil motta bronsemerke for sin 3. Med fortsatt fire løp igjen er det i tidligste laget å utrope årets vinnere, men med et 1-tall på Helgelandsmoen har Øystein Ringnes så avgjort styrket sine muligheter i herrenes langløype der Reidar Olsen og Hans Jørgen Loe ikke leverte helt topp ved denne anledning. Tove Stensrud er stadig leverandør av lave tall i damenes kortløype, mens vi skal være litt mer forbeholden med navn i damenes lange løype, der Venke Nyhus ofte kommer sterkt i innspurten, og kan gå mot sin niende sammenlagtseier totalt. I herrenes korte løype har Stein Bøhmer hatt et godt grep om «ledertrøya», men her kan det fort bli jevnt og tett i avslutningen. I barneklassen kan det bli den første gutteseieren på svært mange år der Jonas Støen Solberg ser ut til å ta peiling på årets trofe.

Neste tirsdag er det «Glade hjul» som arrangerer på Børdalsmoen, der det også er livetrekning for semifinalene i cupen.P1070786