Odd’s kommentarer fra nulløp 04.06.24

Snart går startskuddet

GUTTETROIKA  TRAFF NULLEN PÅ EGGEMOEN

  Fine forhold møtte deltakerne i tirsdagens løp på Eggemoen dit Frank Sandli hadde valgt å flytte arrangementet fra Børdalsmoen på grunn av trafikk- situasjonen. Det var tre «musketerer» som fikk det magiske tallet denne   gang, og for Arild Larsen betyr det krusutmerkelse for det 30. smultring- tallet. Aril Bekkåsen trenger ytterligere en før han blir krushonorert idet  han stemplet sin 19. . Den tredje nullen var det Robert Hansen som sto for,  og det var hans fjerde. Den tredje cupkampen mellom Kari Rustad og Gunnar Kvifte fikk sin avgjørelse denne kvelden. Etter 0-0 og 1-1 ble det   klar vinst til den profilerte veteranen som landet på 2, mens Kari hadde en «dårligere dag på jobben» og endte med uvante 21. At hun dermed får  sin cupexit med 0 og 1 er avgjort en tildragelse av de sjeldne. Neste tirsdag er det Hvervenmoen som står for tur og der skal  2. cuprunde avvikles med 16 kamper.