Odd’s kommentarer fra nulløp 28.05.24

TRE NULLER I FINT HENSMOENTERRENG.

 Det er ikke til å underslå -det er fortsatt mye å ta av på Hensmoen og Lena og Aril kunne presentere løyper som ikke er altfor mye brukt. Høyst tvilsomme meldinger fra værprofetene gjorde vel kanskje sitt til at noen «sto over», så antallet på startstreken denne kvelden var 89. Den værmessige timingen holdt ganske så bra og  dråpene fra oven holdt seg unna til vel utstempla. Tre gutter kunne ta fram det brede smilet og Odd Edvardsen kan gratuleres for sin 40. og krusutmerkelse. Lang fartstid på den karen som hadde sin store sesong i 2015 med både serie og cupmesterskap. Viggo Simarud er tydeligvis i flytsonen med sitt fjerde fulltreff, og Lars Hvalsmarken noterte sin andre. Det har endt opp med cupføljetong for Kari Rustad og Gunnar Kvifte. Nok et toppoppgjør endte 1-1 og betyr ny omkamp på Eggemoen neste tirsdag. For de som skulle stusse over Eggemoen som arena og ikke Børdals- moen som terminlista viser, så skyldes det at trafikksituasjonen ved Risesletta i en periode er såvidt krevende at løpet altså er valgt flyttet til Eggemoen. Grethe Solvang er klar for neste runde i cupen etter fravær av hennes omkampmotstander.