Odd’s kommentarer fra nulløpet 02.05.23

Kombinert trening og nulløp går fint

Erik og Asbjørn, kveldens komite

TV-FOKUS OG MAI-FESTLIG PÅ EGGEMOEN !

Lasse Evensens TV-opptakskamera hadde et årvåkent blikk på tirsdagens frammøtte smultringtalljegere på Eggemoen. I anledning 50-årsmarkeringen skulle det lages et innslag til TV 2-sporten , med en foreløpig ikke kjent visningsdato, men sikkert en god reklame for både folkehelsa og sporten. I motsetning til forrige tirsdags brutale overfall av en Kong Vinter i særdeles dårlig lune, som gjorde at selv friluftsfriske nulløpere måtte kapitulere, så kunne « Kraftgutta» Asbjørn og Erik presentere optimale forhold i sine klassiske løyper. Et deltagertall på 121 var det også grunn til å glede seg over, med særlig vekt på god økning i langløypene for både damer og herrer. To av kveldens tre nuller kom da også her, da en av nulløpenes «meget trofaste kjerne», Bjørn Steinkjer løp inn til karrierens trettende null, mens Per Øivind Andersen noterte sin andre. Kortløypas ene var det Gunnar Kvifte som sto for. Veteranen som står med den utrolige rekorden på åtte nuller i 2016, kan nå føre den 44. inn i totalregnskapet. Mange trodde nok at det skulle være 1.runde i Cupen denne kvelden, men på grunn av at man ikke nådde 128 i kvalifiseringen, så ble det altså å starte med 64 og første runde plassert på 2.runde- datoen, 23.Mai, også på Eggemoen. Av de mange nye ansikter i tirsdagens løp var det oppmuntrende å se et ungdommelig «skiløperkompani» fra Ådal i sin flotte kledning. Håper de fikk smak av nulløp som et kondisstyrkende  innslag i sin treningshverdag. De er i så fall hjertelig velkommen !

Neste tirsdag er det på’n igjen på Eggemoen, men da i traseen til Bankpensjonistene Johan Fr. og Knut.